Salg uden mægler

Advokat til udarbejdelse af købsaftale m.v.

Vi er specialister i rådgivning af sælgere, som selv har fundet en køber til sin bolig uden at have en ejendomsmægler på salget.

Selvsalg er generelt billigt, da du sparer udgiften til ejendomsmægler. Men en del af de ting, som en ejendomsmægler normalt har inkluderet i deres honorar, slipper du ikke for ved selvsalg, hvorfor du som sælger bør have helt grundlæggende juridisk rådgivning fra en boligadvokat i stedet for ejendomsmægler. Udgiften til os er meget lavere end de gængse mæglerhonorarer.

Der er en række formelle krav til sælger, som vi sørger for, at du overholder. Med vores rådgivning er du bedst muligt klædt på til salg af hus uden mægler. 

Vi står for udfærdigelse af købsaftale og kan også hjælpe med at forhandle aftalen på plads med køber eller købers eventuelle rådgiver. Der er således god grund til at få tilknyttet en advokat, når du går med planer om at sælge uden mægler.

Uanset om det er en ejerlejlighed eller et hus, du sælger, vil der være behov for at indsamle en række dokumenter, som skal fremlægges som bilag til køber, inden købsaftalen underskrives.

Vi rådgiver om, hvilke dokumenter, du skal indsamle i dit specifikke salg.

Hvis du sælger hus, bør du indhente tilstandsrapport og elrapport samt et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Sælger du en ejerlejlighed, skal du indhente alle foreningens relevante oplysninger og dokumenter fra foreningens administrator eller bestyrelsen.

Vi kan udover sælgerrådgivningen også stå for berigtigelse af handlen, hvis køber fx ikke selv har en advokat. Vi kan dog ikke repræsentere både dig som sælger og køberen på samme tid. Hvis køber ønsker selvstændig rådgivning, skal køber derfor selv finde sin egen boligadvokat.

Priser

GRATIS SAMTALE MED BOLIGADVOKAT

Kontakt os nu, hvis du har spørgsmål til selvsalg og hør nærmere om processen.

Ring til os på tlf. 31 10 08 10

2 + 11 =

Hjælp

til selvsalg