FORÆLDREKØB

Foreældrekøb

ADVOKATRÅDGIVNING VED FORÆLDREKØB

Et forældrekøb er grundlæggende blot et almindeligt boligkøb. Forskellen er dog, at du køber boligen uden selv at flytte ind, hvilket medfører et par ting, som man skal være opmærksom på.

Vi er specialister i de forhold, som er særligt relevante, når der er tale om forældrekøb.

Det er særligt i forhold til udlejningen, finansieringen og beskatningen, at forældrekøb adskiller sig fra et boligkøb til en selv.

Du kan vælge at låne barnet pengene, så barnet selv bliver ejer, eller du kan købe boligen i eget navn og leje den ud til barnet. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Hvis barnet selv ejer boligen, slipper man for avancebeskatning ved et fremtidigt salg, men barnet kan ikke søge om boligsikring.

Lejer barnet boligen af dig, skal der betales skat af lejeindtægten og du skal betale avancebeskatning, når du sælger boligen igen, hvis den er steget i værdi i mellemtiden.

Priser
mail

KONTAKT OS

Bestil en boligadvokat på telefon 31 10 08 10 eller skriv til info@fb-a.dk eller benyt kontaktformularen.

  KØBSPROCESSEN I FORÆLDREKØB

  Går du med overvejelser om et forældrekøb? Så er der god grund til at få tilknyttet en advokat, så du er sikker på at få den rette rådgivning i forbindelse med forældrekøbet.

  Får du tilknyttet en advokat til dit forældrekøb, vil processen foregå således:

  Når vi har modtaget papirerne fra mægler, starter du med at modtage advokatens skriftlige bemærkninger efter gennemgangen af alle de juridiske og økonomiske forhold. Herefter taler vi sammen og får afklaret alle forhold. Du kan samtidigt få svar på dine egne eventuelle spørgsmål, inden vi giver ejendomsmægleren en samlet tilbagemelding. Læs også mere i Infobanken.

  Når vi har afklaret alle forbehold, skriver vi til ejendomsmægleren og meddeler, om du vil gå videre med forældrekøbet. Hvis vi har nogle forbehold eller spørgsmål til mægleren, vil vi medtage det i vores tilbagemelding til mægleren.

  Din bank skal selv meddele mægler, om de kan godkende finansieringen.

  Når både du, vi og banken har godkendt handlen, erklærer vi handlen endelig overfor mægler og banken.

  Når handlen er endelig, står vi for berigtigelsen af handlen. Vi styrer korrespondancen mellem mægler, banker samt øvrige parter og udarbejder skøde og refusionsopgørelse.

  I nogle handler står mægleren for udarbejdelsen af skødet m.v. Det har ikke betydning for dig som køber. Du modtager altid alle dokumenter fra os.

  KOM I GANG NU!

  Giv ejendomsmægleren vores kontaktoplysninger med det samme. Så opretter vi automatisk sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægler.

  Husk, at der skal være advokat- og bankforbehold i købsaftalen, inden du underskriver.

  Frederiksberg Boligadvokater

  Telefon: 31 10 08 10

  Mailadresse: info@fb-a.dk

  LÆS ANMELDELSER!