Forældrekøb

Advokatrådgivning ved forældrekøb

Et forældrekøb er grundlæggende blot et almindeligt boligkøb. Forskellen er dog, at du køber boligen uden selv at flytte ind, hvilket medfører et par ting, som man skal være opmærksom på.

Hos Frederiksberg Boligadvokater er vi specialister i de forhold, som er særligt relevante, når der er tale om forældrekøb.

Regler for forældrekøb

Det er særligt i forhold til udlejningen, finansieringen og beskatningen, at forældrekøb adskiller sig fra et boligkøb til en selv.

Du kan vælge at låne barnet pengene, så barnet selv bliver ejer, eller du kan købe boligen i eget navn og leje den ud til barnet. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Hvis barnet selv ejer boligen, slipper man for avancebeskatning ved et fremtidigt salg, men barnet kan ikke søge om boligsikring.

Lejer barnet boligen af dig, skal der betales skat af lejeindtægten og du skal betale avancebeskatning, når du sælger boligen igen, hvis den er steget i værdi i mellemtiden.

Du er altid velkommen til at spørge os til råds om reglerne for forældrekøb.

Priser
Priser
mail

KONTAKT OS

Få svar på alle spørgsmål om forældrekøb og rådgivning om alle aspekter i bolighandlen.

(Husk at lægge tallene sammen i rubrikken nedenfor, inden du benytter kontaktformularen)

12 + 1 =

Købsprocessen i forbindelse med forældrekøb

Går du med overvejelser om et forældrekøb? Så er der god grund til at få tilknyttet en advokat, så du er sikker på at få den rette rådgivning i forbindelse med forældrekøbet.

Får du tilknyttet en advokat til dit forældrekøb, vil processen foregå således:

Når vi har modtaget papirerne fra mægler, starter du med at modtage advokatens skriftlige bemærkninger efter gennemgangen af alle de juridiske og økonomiske forhold. Herefter taler vi sammen og får afklaret alle forhold. Du kan samtidigt få svar på dine egne eventuelle spørgsmål, inden vi giver ejendomsmægleren en samlet tilbagemelding. Læs også mere i Infobanken.

Når vi har afklaret alle forbehold, skriver vi til ejendomsmægleren og meddeler, om du vil gå videre med forældrekøbet. Hvis vi har nogle forbehold eller spørgsmål til mægleren, vil vi medtage det i vores tilbagemelding til mægleren.

Din bank skal selv meddele mægler, om de kan godkende finansieringen.

Når både du, vi og banken har godkendt handlen, erklærer vi handlen endelig overfor mægler og banken.

Når handlen er endelig, står vi for berigtigelsen af handlen. Vi styrer korrespondancen mellem mægler, banker samt øvrige parter og udarbejder skøde og refusionsopgørelse.

I nogle handler står mægleren for udarbejdelsen af skødet m.v. Det har ikke betydning for dig som køber. Du modtager altid alle dokumenter fra os. Læs mere om os og vores forretning.

landsdækkende

LANDSDÆKKENDE SERVICE

Frederiksberg Boligadvokater tilbyder rådgivning til forældrekøb i hele Danmark. Købsprocessen er den samme i alle handler, uanset hvor boligen er beliggende

Kom i gang nu!

Hvis du vil have tilknyttet os som boligadvokat på dit boligkøb eller sommerhuskøb hurtigst muligt, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

Du skal blot bede mægler om at indsætte normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Det er helt standard, når der er en mægler på salget.

Vi opretter automatisk sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægler.

Når der er advokat- og bankforbehold i købsaftalen, er det ikke bindende for dig at underskrive.

5

Kontaktoplysninger til mægler:

 

Frederiksberg Boligadvokater

Telefon: 31 10 08 10

Mail: info@fb-a.dk

Gratis

samtale med boligadvokat om forældrekøb