Om os

Frederiksberg Boligadvokater

Baggrund

Frederiksberg Boligadvokater blev stiftet i 2017 af boligadvokat Peter Celander Lindgren. Siden opstarten har vi ekspederet over 2600 bolig- og sommerhushandler.

Fra 2017-2022 havde vi hovedkontor på Frederiksberg. Advokatfirmaet deler i dag kontorlokaler centralt placeret i København sammen med en række andre advokater med speciale i fast ejendom og ejendomsadministration og vi har derfor mulighed for at hjælpe med en bred vifte af retsområder relateret til boligforhold eller henvise til en ekspert til præcist dit behov.

Ydelser

Vi er et højt specialiseret boligadvokatkontor indenfor køb og salg af fast ejendom og yder primært køberrådgivning ifm boligkøb samt relaterede ydelser såsom ægtepagt, anfordringslån, samejeoverenskomster og testamenter.

Vi har et fast team, som udelukkende sidder med bolighandler og yder personlig rådgivning fra start til slut. Vi står altid til rådighed for spørgsmål og vejledning om alt relateret til dit boligkøb gennem hele købsprocessen.

Vores interne arbejdsprocesser og sagssystem er specifikt tilrettelagt til varetagelse af bolighandler både i forhold til køberrådgivningen og dialogen med de øvrige parter i en bolighandel. Du kan forvente en topprofessionel og sikker købsproces, hvor vi styrer dig sikkert gennem alle trin i forløbet.

Priser

Vi kan tilbyde køberrådgivning til yderst rimelige priser, da vores arbejdsgange er optimeret til ekspedition af bolighandler.

Garanti for tryghed

Hos os får du en personlig og individuel uafhængig køberrådgivning med garanti for et trygt og sikkert boligkøb. Vi har nogle af Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot.

Landsdækkende

Vi yder køberrådgivning til køb af bolig eller sommerhus i hele Danmark.

mail

KONTAKT OS

Alle henvendelser besvares i dag.

(Husk at lægge tallene sammen i rubrikken nedenfor, inden du benytter kontaktformularen)

4 + 15 =

MEDARBEJDERE
logo

Peter Celander Lindgren

Advokat og indehaver

Telefon: 31 10 08 10
E-mail: pl@fb-a.dk

Arbejdsområder:

Peter Celander Lindgren (født 1970) har mange års erfaring indenfor området fast ejendom generelt og har som boligadvokat i Frederiksberg Boligadvokater hovedansvaret for kontorets køberrådgivning m.v. Peter rådgiver herudover om arv og testamente.

Specialist i alle forhold relateret til køb af ejerbolig og andelsbolig – herunder finansiering, tinglysning, forsikringer, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

I regi af Wantzin Ejendomsadvokater beskæftiger Peter Celander Lindgren sig herudover med administration af andelsboligforeninger.

CV:

 • Matrikeltekniker 1986-1991 (Geodatastyrelsen)
 • LLM 2001 (Nottingham University)
 • Cand jur. 2002 (Københavns Universitet)
 • Advokatfuldmægtig 2002-2005 (Grubbe Advokater)
 • Jurist 2007-2011 (Topdanmark)
 • Advokat 2010-2017 (Lindgren Advokater)
 • Advokat 2011-2019 (Forsikring & Pension)
 • Advokat 2022 – Nu (Wantzin Ejendomsadvokater)
 • Advokat og indehaver 2017 – Nu (Frederiksberg Boligadvokater)
logo

Maria Leve

Administrationschef

Telefon: 28 97 86 28
E-mail: ml@fb-a.dk

Arbejdsområder:

Berigtigelse af bolighandler og tinglysning. Varetagelse af regnskab, sagsadministration, HR og generel administration af Frederiksberg Boligadvokater.  

Maria er uddannet indenfor service og økonomi samt civilsamfundsudvikling. Maria har lang erfaring indenfor arbejde med service- og oplevelsesøkonomi og administration m.m. Siden 2013 har Maria været tilknyttet boligadvokatfirmaerne, Lindgren Advokater og siden 2017 Frederiksberg Boligadvokater, og varetaget administration, regnskab og berigtigelse af bolighandler.

  Selskabs- og forsikringsoplysninger m.v.

  Frederiksberg Boligadvokater er organiseret som anpartsselskab.

  Advokaterne hos Frederiksberg Boligadvokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

  Alle advokater hos Frederiksberg Boligadvokater er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos Tryg police nr. 600-115.155. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af Frederiksberg Boligadvokater uanset, hvor advokatvirksomheden udøves.

  Frederiksberg Boligadvokater anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

  Advokaterne hos Frederiksberg Boligadvokater er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokaterhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk.

  Frederiksberg Boligadvokater har klientbankkonto i Danske Andelskassers Bank A/S. I tilfælde af en banks konkurs får indskyderne dækning i henhold til lov om garantiordning for indskydere og investorer. Garantiformuen dækker en berettiget indskyders midler op til et beløb svarende til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.). Dækningsmaksimummet gælder det samlede indskud i banken, selvom pengene står på forskellige konti, herunder på både klientbankkonti og egne konti. Der gælder særlige regler for indskud vedr. fast ejendom, hvis den faste ejendom har været anvendt til eller er bestemt til hovedsageligt ikke-erhvervsmæssige formål. Her dækkes beløb op til 10 mio. euro, indtil 12 måneder efter beløbet blev indsat, og uanset om indskuddet står på en særskilt konti. Nærmere oplysninger om garantiordningen findes på Garantiformuens hjemmeside www.gii.dk.

  I tilfælde af en tvist om salær opkrævet af og adfærd hos Frederiksberg Boligadvokater, kan klienten klage til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K, www.advokatnaevnet.dk.

   

  Kom i gang nu!

  Hvis du vil have tilknyttet os som boligadvokat på dit boligkøb eller sommerhuskøb hurtigst muligt, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

  Du skal blot bede mægler om at indsætte normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Det er helt standard, når der er en mægler på salget.

  Vi opretter automatisk sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægler.

  Når der er advokat- og bankforbehold i købsaftalen, er det ikke bindende for dig at underskrive.

  5

  Kontaktoplysninger til mægler:

   

  Frederiksberg Boligadvokater

  Telefon: 31 10 08 10

  Mail: info@fb-a.dk