PROJEKTKØB

Projektkøb

ADVOKATRÅDGIVNING TIL PROJEKTKØB

Hos os får du en kompetent boligadvokat, som hjælper dig med dit projektkøb fra start til slut.

Når du får tilknyttet en af vores boligadvokater til dit projektkøb, så sørger vi for en grundig gennemgang af alle relevante forhold i sagen og giver dig en skriftlig tilbagemelding med opmærksomhedspunkter. Samtidig kan du få svar på de eventuelle spørgsmål, som du selv måtte have til projektet.

 

Priser

SÆRLIGT FOR PROJEKTKØB

Ved projektkøb udarbejder sælgerens advokat som udgangspunkt skødet og refusionsopgørelsen, hvis der er tale om et byggeri med flere boligenheder – fx ejerforeninger. Vi kontrollerer skødet og refusionsopgørelsen, inden du skriver under.

Skødet vil normalt først kunne oprettes, når byggeriet er afsluttet, godkendt og færdigmeldt overfor kommunen. Overtagelsesdagen og skødet afventer altid selve byggeriets afslutning.

Aflevering af boligen

Når du skal overtage boligen, foretages en afleveringsforretning, hvor der sker en gennemgang af fejl og mangler. Ved projektkøb gælder særlige juridiske omstændigheder, som gør overtagelsen særlig vigtig i forhold til frigivelse af købesummen.

Entreprenøren skal udbedre de evt. fejl og mangler ved boligen, som du reklamerer over. I nogle aftaler har du krav på tilbagehold af en del af købesummen, indtil manglerne er udbedret.

Det er en god ide at medbringe sin egen byggerådgiver til afleveringsforretningen, da der kan være indviklede byggetekniske spørgsmål, hvis der skulle vise sig at være fejl og mangler. Vi kan henvise til en erfaren byggespecialist, hvis du ønsker hjælp til afleveringen. 

mail

BESTIL EN BOLIGADVOKAT

Ring til os på telefon 31 10 08 10 eller skriv til info@fb-a.dk.

KOM I GANG NU!

Giv ejendomsmægleren vores kontaktoplysninger med det samme. Så opretter vi automatisk sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægler.

Husk, at der skal være advokat- og bankforbehold i købsaftalen, inden du underskriver.

Frederiksberg Boligadvokater

Telefon: 31 10 08 10

Mailadresse: info@fb-a.dk

LÆS ANMELDELSER!