Projektkøb

Advokatrådgivning til projektkøb

Hos os får du en kompetent boligadvokat, som hjælper dig med dit projektkøb fra start til slut. Ofte er der i projektkøb tale om meget lange processer, da boligen først skal opføres.

Sådan fungerer det med en boligadvokat til projektkøb

Når du har fundet dit nye projektkøb i København eller omegn og er klar til at underskrive købsaftalen, skal du give ejendomsmægleren eller sælgeren vores kontaktoplysninger. Derefter sikrer ejendomsmægleren/sælgeren, at vi får adgang til dokumenterne.

Du skal altid underskrive købsaftalen med bank- og advokatforbehold. Når både du og sælgeren har underskrevet købsaftalen, opretter vi din sag hos os og gennemgår dokumenterne.

Projektkøbet er ikke bindende for dig, før vi har gennemgået det hele og aftalt endelig handel med dig.

Når du får tilknyttet en af vores boligadvokater til dit projektkøb, så sørger vi for en grundig gennemgang af alle relevante forhold i sagen og giver dig en skriftlig tilbagemelding med opmærksomhedspunkter. Samtidig kan du få svar på de eventuelle spørgsmål, som du selv måtte have til projektet.

Vi aftaler herefter sammen, om du vil gå videre med købet, hvorefter vi orienterer mægler/sælger.

Din bank skal selv meddele ejendomsmægleren, om de kan godkende finansieringen og stille garanti.

Frem til overtagelsen af dit projektkøb håndterer din boligadvokat sagen og varetager dialogen med ejendomsmægleren og bankerne.

Kontakt og start dit projektkøb nu

Vi kan tilbyde advokatrådgivning ved projektkøb i København, Frederiksberg og i resten af landet. Herunder juridisk rådgivning i forbindelse med forældrekøb.

Priser
Priser

GRATIS SAMTALE MED BOLIGADVOKAT

Du kan til enhver tid kontakte os, inden du underskriver købsaftalen, og høre nærmere om dit eget køb og få svar på generelle spørgsmål til projektkøb.

Ring til os på tlf. 31 10 08 10

mail

KONTAKT OS

Brug for en advokat i forbindelse med dit projektkøbt? Så er du velkommen til at tage fat i os. Vi besvarer alle henvendelser i dag.

Du kan kontakte os pr. mail til info@fb-a.dk eller ringe til os på tlf. 31 10 08 10

Særligt for projektkøb

Ved projektkøb udarbejder sælgerens advokat som udgangspunkt skødet og refusionsopgørelsen, hvis der er tale om et byggeri med flere boligenheder – fx ejerforeninger. Vi kontrollerer skødet og refusionsopgørelsen, inden du skriver under.

Skødet vil normalt først kunne oprettes, når byggeriet er afsluttet, godkendt og færdigmeldt overfor kommunen. Overtagelsesdagen og skødet afventer altid altid selve byggeriets afslutning.

Overtagelse af projektkøb

Når du skal overtage boligen, foretages en afleveringsforretning, hvor der sker en gennemgang af fejl og mangler. Ved projektkøb gælder særlige juridiske omstændigheder, som gør overtagelsen særlig vigtig i forhold til frigivelse af købesummen.

Entreprenøren skal udbedre de evt. fejl og mangler ved boligen, som du reklamerer over. I nogle aftaler har du krav på tilbagehold af en del af købesummen, indtil manglerne er udbedret.

Det er en god ide at medbringe sin egen byggerådgiver til afleveringsforretningen, da der kan være indviklede byggetekniske spørgsmål, hvis der skulle vise sig at være fejl og mangler. Vi kan henvise til en erfaren byggespecialist, hvis du ønsker hjælp til afleveringen.

 

Tilknyt en advokat nu!

Hvis du vil have tilknyttet os som boligadvokat på dit boligkøb hurtigst muligt, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

Du skal blot bede mægler om at indsætte normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Det er helt standard, når der er en mægler på salget. I projektkøb er der herudover automatisk “gratis” lovbestemt fortrydelsesret.

Vi opretter automatisk sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægler.

Når der er advokat- og bankforbehold i købsaftalen, er det ikke bindende for dig at underskrive.

5

Kontaktoplysninger til mægler:

 

Frederiksberg Boligadvokater

Telefon: 31 10 08 10

Mail: info@fb-a.dk

Gratis

samtale med boligadvokat vedrørende projektkøb