Hjælp til salg af bolig

Komplet pakke 14.995,- inkl. moms

Hjælp til salg uden mægler

Udarbejdelse af købsaftale m.v.

Hvis du selv har fundet en køber til din bolig eller sommerhus, kan vi hjælpe med at udarbejde købsaftale m.v. og sørge for, at alle formelle lovkrav overholdes i salget.

Vi kan enten rådgive begge parter og få handlen ekspederet, hvis køber ikke har sin egen advokat. Den juridiske rådgivning i denne situation er så objektiv som muligt, da vi ikke kan repræsentere begge parter på én gang. Eller også repræsenterer vi sælger og videreformidler købsaftale og bilag til købers egen rådgiver, som endeligt godkender handlen. Denne løsning minder om den normale situation, hvor sælger har en mægler og køber har en boligadvokat.

Der er mange penge at spare ved, at køber og sælger finder hinanden uden en mægler. Som udgangspunkt klarer vi det hele for kr. 14.995,- Men ydelsen kan variere lidt alt efter behovet i den konkrete handel. Skal vi stå for både købsaftalen m.v. og berigtigelse af handlen (skøde og refusion m.v.) kommer der et tillæg til den faste pris.

Der vil som regel være en række dokumenter og bilag, som indhentes via fx myndigheder, byggesagkyndig eller offentlige registre, hvilket koster et gebyr. Disse udgifter er ikke inkluderet i vores honorar og betales særskilt af dig.

Nærmere om indholdet i rådgivningen

Vi starter med at yde personlig rådgivning om netop dit salg og dine behov. Det kan variere lidt fra salg til salg, hvordan man skal udarbejde dokumenterne og også hvilke dokumenter, der skal fremlægges som bilag til køber. I hus- og sommerhuskøb vil der fx skulle fremlægges elrapport, tilstandsrapport og tilbud om ejerskifteforsikring. Det skal man normalt ikke ved salg af en ejerlejlighed. Der er herudover en række generelle lovkrav om energimærke og oplysning om fortrydelsesret, som skal være opfyldt. Sælger har samtidigt en loyal oplysningspligt om alle væsentlige forhold relateret til ejendommen eller lejligheden. Så alle specifikke forhold, som du som sælger har kendskab til,  skal indføjes og beskrives i købsaftalen.

Vi sikrer, at alle forhold bliver belyst og inddraget i købsaftalen med bilagene, så du som sælger trygt kan få overdraget din bolig eller sommerhus.

Du aftaler altid de nærmere detaljer med din advokat, når sagen er oprettet.

Kontaktformular

Du er velkommen til at sende os en besked

  Du er velkommen til at sende os en besked

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Din besked

  Når du kontakter Frederiksberg Boligadvokater, behandler vi de indtastede personoplysninger. Læs mere i vores persondatapolitik

  Opstart af købsprocessen

  Tal først med din bank og indhent forhåndstilsagn til boligkøb indenfor din ønskede prisramme eller en konkret bolig (banken skal efterfølgende også godkende finansieringen af den konkrete bolig). Underskriv herefter købsaftalen med ejendomsmæglerforeningens standard advokat- og bankforbehold. På dette tidspunkt kommer vi normalt på banen. Det er ikke bindende for dig at underskrive, når der er advokatforbehold i aftalen. Gennemgangen af dokumenterne foretages, når begge parter (køber og sælger) har underskrevet købsaftalen.

  Automatisk tilknytning af en boligadvokat

  Hvis du vil have sat en boligadvokat på dit bolig- eller sommerhuskøb hurtigst muligt – fx udenfor kontorets åbningstid -, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot give vores kontaktoplysninger til mægleren og bede om at få inkluderet normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive. Vi ekspederer alle bolighandler ind i takt med, at de kommer ind. Sagen oprettes automatisk, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægleren. Alle nye handler ekspederes fra dag til dag. Du hører fra advokaten senest hverdagen efter, at sagen er modtaget.

  Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

  Gratis samtale med advokat

  Øvrige ydelser

  Hjælper til salg uden mægler

  Frederiksberg Boligadvokater yder rådgivning om salg af fast ejendom, når køber og sælger har fundet hinanden uden en medvirkende ejendomsmægler. Priser fra kr. 14.995,-