Udarbejdelse af købsaftale

Salg uden mægler 8.750,- inkl. moms

Hjælp til salg uden mægler

Udarbejdelse af købsaftale

Hvis du skal sælge eller købe en bolig uden en ejendomsmægler,  kan vi udarbejde købsaftale og sørge for, at alle formelle lovkrav overholdes i salget.

Den juridiske rådgivning i denne situation er som udgangspunkt objektiv, da vi ikke kan repræsentere begge parter på én gang. Hvis vi aftaler, at vi repræsenterer enten køber eller sælger, anbefaler vi, at den anden part søger egen juridisk bistand i handlen.

Der er naturligvis mange penge at spare ved, at køber og sælger finder hinanden uden en mægler. Udarbejdelse af købsaftale og rådgivning herom klarer vi for kr. 8.750,-. Skal vi stå for både købsaftalen og berigtigelse af handlen (skøde og refusion) er den samlede pris kr. 9.750.

Tinglysningsafgifter til skøde og eventuel sikkerhed er ikke inkluderet i vores honorar.

Sælger vil normalt fremlægge en række dokumenter og bilag i handlen. Vi kan rådgive om hvilke dokumenter, der normalt fremlægges. Nogle dokumenter kan kun indhentes mod betaling til fx myndigheder eller byggesagkyndig. Disse eventuelle udgifter er ikke inkluderet i vores honorar.

Rådgivningen skræddersyes efter behov

Det kan variere lidt fra salg til salg, hvordan man skal udarbejde købsaftalen og hvilke ekspeditioner, der er relevante.

Vi starter med at få fastslået, hvad der præcist er behov for i din handel.

I alle handler sikrer vi naturligvis, at alle formelle krav og lovmæssige forhold er inkluderet i købsaftalen.

Du aftaler altid de nærmere detaljer med os, når sagen opstartes. Der er altid gratis indledende rådgivning, når du ringer eller skriver til os.

Opstart af købsprocessen

Tal først med din bank og indhent forhåndstilsagn til boligkøb indenfor din ønskede prisramme eller en konkret bolig (banken skal efterfølgende også godkende finansieringen af den konkrete bolig). Underskriv herefter købsaftalen med ejendomsmæglerforeningens standard advokat- og bankforbehold. På dette tidspunkt kommer vi normalt på banen. Det er ikke bindende for dig at underskrive, når der er advokatforbehold i aftalen. Gennemgangen af dokumenterne foretages, når begge parter (køber og sælger) har underskrevet købsaftalen.

Automatisk tilknytning af en boligadvokat

Hvis du vil have sat en boligadvokat på dit bolig- eller sommerhuskøb hurtigst muligt – fx udenfor kontorets åbningstid -, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot give vores kontaktoplysninger til mægleren og bede om at få inkluderet normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive. Vi ekspederer alle bolighandler ind i takt med, at de kommer ind. Sagen oprettes automatisk, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægleren. Alle nye handler ekspederes fra dag til dag. Du hører fra advokaten senest hverdagen efter, at sagen er modtaget.

Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

Gratis samtale med advokat

Hjælp til salg uden mægler

Frederiksberg Boligadvokater yder rådgivning om salg af fast ejendom, når køber og sælger har fundet hinanden uden en medvirkende ejendomsmægler. Priser fra kr. 8.750,-