Hjælp til skøde

1.995,- inkl. moms (Ex tinglysningsafgift)

Udarbejdelse af skøde

Hvis du udelukkende ønsker hjælp til udarbejdelse af skøde og selve tinglysningsekspeditionen, kan vi også hjælpe med dette.

Hvis du vælger denne løsning, kan du få svar på de grundlæggende spørgsmål i forbindelse med skødet. Men prisen inkluderer ikke en komplet gennemgang af handlen eller juridisk rådgivning i øvrigt.

Typisk vil en ren skødeekspedition primært være egnet til fx familieoverdragelser eller overdragelse af ejerandele, hvor køber i forvejen ejer en andel af boligen, og dermed er bekendt med alle forhold relateret til den pågældende bolig.

Hvis du ikke kender boligen eller sælger indgående, bør du i stedet vælge den komplette køberrådgivning, hvor du får alt set igennem og komplet juridisk rådgivning.

Kontaktformular

Du er velkommen til at sende os en besked

  Du er velkommen til at sende os en besked

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Din besked

  Når du kontakter Frederiksberg Boligadvokater, behandler vi de indtastede personoplysninger. Læs mere i vores persondatapolitik

  Opstart af købsprocessen

  Tal først med din bank og indhent forhåndstilsagn til boligkøb indenfor din ønskede prisramme eller en konkret bolig (banken skal efterfølgende også godkende finansieringen af den konkrete bolig). Underskriv herefter købsaftalen med ejendomsmæglerforeningens standard advokat- og bankforbehold. På dette tidspunkt kommer vi normalt på banen. Det er ikke bindende for dig at underskrive, når der er advokatforbehold i aftalen. Gennemgangen af dokumenterne foretages, når begge parter (køber og sælger) har underskrevet købsaftalen.

  Automatisk tilknytning af en boligadvokat

  Hvis du vil have sat en boligadvokat på dit bolig- eller sommerhuskøb hurtigst muligt – fx udenfor kontorets åbningstid -, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot give vores kontaktoplysninger til mægleren og bede om at få inkluderet normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive. Vi ekspederer alle bolighandler ind i takt med, at de kommer ind. Sagen oprettes automatisk, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægleren. Alle nye handler ekspederes fra dag til dag. Du hører fra advokaten senest hverdagen efter, at sagen er modtaget.

  Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

  Gratis samtale med advokat

  Øvrige ydelser

  Vi hjælper alle boligkøbere

  Frederiksberg Boligadvokater yder rådgivning om alle boligtyper i alle prisklasser. Vi hjælper alle boligkøbere i hele Danmark. Fast pris 4.750,- på køberrådgivning (komplet pakke 5.750,-) ved køb af hus, ejerlejlighed og sommerhus alt inkluderet (ex tinglysningsafgift og evt. debitorskifte). Advokatrådgivning ved andelsboligkøb kr. 3.995,-