Skøde og refusion

2.995,- inkl. moms (Ex tinglysningsafgift)

Berigtigelse af din bolighandel

Hvis du har brug for udarbejdelse af skøde og refusion i din bolighandel (kaldet berigtigelse af handlen), som enten sælger eller køber, kan du vælge, at vi skal varetage alle ekspeditioner og kontakten til mægler, køber og bankerne. Berigtigelse af bolighandlen er nødvendigt i alle bolig- og sommerhushandler og er inkluderet i vores komplette køberrådgivningspakke. Men hvis du ikke har behov for juridisk gennemgang af selve handlen, kan du spare penge ved at nøjes med en berigtigelse af handlen. Normalt er det købers advokat, som står for berigtigelsen, når handlen foregår via en ejendomsmægler.

Hvis du ikke har forudgående personligt indgående kendskab til boligen eller sommerhuset, anbefales det, at du tilvælger den fulde køberpakke inklusiv juridisk rådgivning.

Nogle ejendomsmæglere tilbyder at stå for berigtigelsen på vegne af sælger. Det er typisk en unødvendig ekstraudgift for sælger, da berigtigelse som sagt automatisk er inkluderet i vores køberrådgivning. Men hvis du som sælger har aftalt med køber, at sælger står for berigtigelsen, kan vi hjælpe med dette til en langt lavere pris end den, som ejendomsmægleren tilbyder.

Opstart af købsprocessen

Tal først med din bank og indhent forhåndstilsagn til boligkøb indenfor din ønskede prisramme eller en konkret bolig (banken skal efterfølgende også godkende finansieringen af den konkrete bolig). Underskriv herefter købsaftalen med ejendomsmæglerforeningens standard advokat- og bankforbehold. På dette tidspunkt kommer vi normalt på banen. Det er ikke bindende for dig at underskrive, når der er advokatforbehold i aftalen. Gennemgangen af dokumenterne foretages, når begge parter (køber og sælger) har underskrevet købsaftalen.

Automatisk tilknytning af en boligadvokat

Hvis du vil have sat en boligadvokat på dit bolig- eller sommerhuskøb hurtigst muligt – fx udenfor kontorets åbningstid -, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Du skal blot give vores kontaktoplysninger til mægleren og bede om at få inkluderet normalt bank- og advokatforbehold i købsaftalen. Så er det ikke bindende for dig at underskrive. Vi ekspederer alle bolighandler ind i takt med, at de kommer ind. Sagen oprettes automatisk, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra mægleren. Alle nye handler ekspederes fra dag til dag. Du hører fra advokaten senest hverdagen efter, at sagen er modtaget.

Du skal give følgende kontaktoplysninger til mægler: Frederiksberg Boligadvokater, 31100810, info@fb-a.dk

Gratis samtale med advokat

Vi hjælper alle boligkøbere

Frederiksberg Boligadvokater yder rådgivning om alle boligtyper i alle prisklasser. Vi hjælper alle boligkøbere i hele Danmark. Fast pris 4.750,- (komplet pakke 5.750,-) ved køb af hus, ejerlejlighed og sommerhus alt inkluderet (ex tinglysningsafgift og evt. debitorskifte). Advokatrådgivning ved andelsboligkøb kr. 3.995,-